top of page
  • AIPA

Önbizalom felturbózva – A halhatatlanság országa

Interaktív, jó gyakorlatokat, életstratégiákat bemutató csoportos foglalkozás

2020. október 28., szerda, 10:00–12:00

Ciróka Bábszínház, Kecskemét

Az önmagunkba vetett hit nagyobb erővel bír, mint gondolnánk.

Életstratégiánk alakul, formálódik életutunk során.


A halhatatlanság országa című interaktív művészetterápiás foglalkozás az élet valós céljait, küzdelmes feladatait és az odáig vezető út nehézségeit tárja elénk.

Foglalkozásunk keretében jó gyakorlatokat ismerhetnek meg a résztvevők, rávilágítunk a rejtett vagy elveszettnek hitt értékekre.


Fabók Mariann foglalkozásaiban a mesemondást, bábozást és népi éneklést ötvözi a közönség bevonásával. Közvetlen, kedves teremtés és nagyszerű szakember.


Interaktív foglalkozása során a résztvevők fokozatosan veszítik el a kapcsolatot a külvilággal és merülnek el a mesében. A közös játék során olyan szituációkat élhetnek meg a résztvevők, amelyek nem csak élményt nyújtanak, de inspirálnak és megoldási alternatívákat kínálnak aktuális problémáikra, élethelyzeteikre is, úgy mint:


  • családalapítás előtt álló hátrányos helyzetű fiatal szülők felkészítése a családi életre,

  • generációs különbségek feloldására a haladóbb gondolkodású szülők és a roma hagyományokhoz ragaszkodó nagyszülők között,

  • családi konfliktusok kezelésére a munka és magánélet összeegyeztetése, illetve a női önmegvalósítás, munkábaállás, karrier kapcsán,

  • életviteli válság felismerésére és kiútkeresésre.


Szeretettel várunk minden érdeklődőt foglalkozásunkon!


A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni a csak.kecskemet@gmail.com címen lehet "önbizalom felturbózva" jeligével.


Szervező: Család- és KarrierPONT, Kecskemét, Reile G. u. 22.

E-mail: csak.kecskemet@gmail.com

Telefon: 06 76 737 193


A Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.


Széchenyi 2020
bottom of page