top of page
  • AIPA

Nők a csúcson: sötétben a csúcson!

2019. november 7., csütörtök, 16:45–17:45

Benkó Zoltán Szabadidőközpont

Kecskemét, Csabay Géza krt. 7.

Kedves Csúcsrajárók!

Mikor előre terveztem a II. félév alkalmait, nem vettem figyelembe az óraállítást, így novemberben meghirdetjük a "Sötétben tapogatózó Nők a csúcson" :) programunkat, amit meg terveztem (gyermekkorunk játékai: ugróiskola, gumizás stb...), elnapoljuk egy kellemes tavaszi délutánra. A decemberi alkalmat pedig "újratervezzük"...

Gyermekként izgalommal vártad a nyári táborok zseblámpás túráit? Vagy éppen ellenkezőleg, kimaradt az életedből? Legyen így vagy úgy, ha benne vagy zseblámpás csúcsrajárásban, akkor tarts velünk Te is!

Téma: gyermekkorunk "sötét" emlékei és hogy látjuk felnőttként Jó hangulatú, nevetésekkel, vidám sztorikkal tarkított sétára számítsatok és mi is számítunk Rátok! :)

Célunk, hogy ránézzünk a sötétséghez való alkalmazkodóképességünkre és sétáljunk együtt, ezzel is megmutatva, hogy milyen fontos az életünkben a mindennapos mozgás, akár séta formájában is.

FONTOS! Tapasztalatok szerint egy kis idő után megszokja a szem a sötétséget és bátran lehet sétálni. Mivel lehetnek sötétebb részek, nem árt, ha hozol magaddal zseblámpát, ami fel is van töltve! Mivel az eredeti tervekkel ellentétben nem a Benkó Domb-nál leszünk, valószínű nem lesz rá szükség.

FIGYELEM: útvonalat módosítottunk!

Találkozás: 16:45h Reile Géza u. 22. Család- és Karrier PONT iroda előtt . . 1 állomás: 0 km kő . . 2. állomás: Malom Központ 4. emelet tetőterasz . . Végállomás: Reile Géza u. 22. Család- és Karrier PONT iroda

Rövid regisztráció: https://bit.ly/2Nc1ffx

Szeretettek várunk 2019. november 7-én csütörtökön 16:45h-kor a Család- és Karrier PONT irodája előtt Kecskemét, Reile g. u. 22. )

A helyszínen fotó és videó felvételeket készítünk!

Ui.: Szimpatizáns Urakat, gyerekeket is szívesen várjuk :)!

Eső esetén a Család- és Karrier PONT-ban egy tea mellett beszélgetünk a témáról. Cím: Kecskemét, Reile G. u. 22. fizetős parkolóövezet, séta távolságra pl. Temes tér díjmentes a parkolás

Széchenyi 2020
bottom of page