top of page
  • AIPA

Mutasd az önéletrajzod, megmondom…

2021. február 26., péntek, 15:00–16:00

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Kecskemét, Árpád krt. 4.

Megmondom, hogy a CV-d:

- tetszetős-e?

- benne van-e a lényeg?

- áttekinthető, figyelemreméltó-e?


Belegondoltál már abba, mit szólnak a HR-esek és szakmai vezetők a te önéletrajzodhoz? Vajon hogyan reagálnak a HR-esek vagy cégvezetők, amikor 40-50, vagy akár 100 jelentkezés közül épp a Te önéletrajzodat nyitják meg?

Könnyedén átolvassák, szinte pár másodperc alatt, majd úgy döntenek, hogy személyesen is találkozni akarnak veled.

Vagy inkább csak szenvednek, próbálják kibogarászni a lényeget, majd egyszer csak bezárják és egy másikat nyitnak meg...


Ha szeretnéd, hogy az önéletrajzod a lehető legtöbb interjúmeghívást eredményezze, gyere el Schonerné Emődi Edit kiscsoportos foglalkozására!


Edit nyolctól négyig multi környezetben, HR Business Partnerként egyengeti kollégái életpályáját, utána pedig business & life coachként dolgozik egyéni ügyfelekkel és csoportokkal.

Edit tudja, milyen a lenyűgöző és jól használható önéletrajz , és el is árulja Neked!

A rengeteg gyakorlati példával fűszerezett alkalmon az alapokon túl szó lesz a "lyukas önéletrajzról", a legújabb trendekről, és az is kiderül, hogy utánanéznek-e a cégek a Facebook profilunknak.



Időpont: 2020. február 26. péntek 15:00-16:00

Helyszín: BKMKIK oktatóterem, 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.


Szervező: Család- és KarrierPONT, Kecskemét, Reile G. u. 22.

E-mail: csak.kecskemet@gmail.com

Telefon: 06 76 737 193


A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!



Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a hatályos járványügyi előírásoknak megfelelő létszámot és ültetési távolságot, higiéniás előírásokat betartjuk


A Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

Széchenyi 2020
bottom of page