top of page
  • AIPA

Milyen szülő szeretnél lenni? Ács vagy kertész?

2019. május 11., szombat, 9:00–11:30

Veyron Ebédlő és Rendezvényház, Kecskemét, Horog u. 9.

Milyen egy jó kertész?

A jó kertész tudja, hogy mindennek megvan az elrendelt ideje. Talán emlékszünk még rá A Kisherceg című olvasmányunkból is:


Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat... Mert ő az, akit öntözgettem. Mert ő az, akire búrát tettem. Mert ő az, akit szélfogó mögött óvtam. Mert róla öldöstem le a hernyókat (kivéve azt a kettőt - hármat a lepkék miatt). Mert őt hallottam panaszkodni, meg dicsekedni, sőt néha hallgatni is. Mert ő az én rózsám.

De mit is jelentenek mindezek a gyermeknevelésben?

Hogyan cselekedjünk, kommunikáljunk szülőként, hogy a nevelés ne ácsmunka legyen?


Dologra fel!

Eszközt is adunk a kezekbe az interaktív, gyakorlatorientált workshopon!


Kik tartják a tréninget?

Agócs Andi megoldás- és lehetőségfókuszú, mentálhigiénés szemléletű segítő szakember, gyermekpszichodráma vezető, Kids' Skills tréner 16 éve dolgozik gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt, egyéni, kis- és nagycsoportos keretek között egyaránt.

Hitvallása: "Amire figyelünk, abban van a növekedés." /Tim Gallway/


Török Tímea gyógypedagógus, megoldásfókuszú coach, Kids' Skills tréner, OH-kártya instruktor több mint két évtizede segíti a különböző sajátos nevelési igényű gyermekek integrált oktatását. Munkája során az egyéni megoldásközpontú beszélgetések mellett iskolai, munkahelyi csoportoknak is tart tréningeket,


Mire számíthatsz?

A workshop új ablakot nyit mindazok számára, akik gyermeket nevelnek. A trénerek kreatív, játékos finn módszert mutatnak be a nehéz helyzetek és viselkedési problémák leküzdésére.


Jelentkeznél?

A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Regisztráció itt: http://dwurl.hu/SoYiBh


Szervező: Család- és KarrierPONT, Kecskemét, Reile G. u. 22.

E-mail: csak.kecskemet@gmail.com

Telefon: 06 76 737 193


A Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

Széchenyi 2020
bottom of page