top of page
  • AIPA

Kiégés helyett éld meg az életed!

INGYENES PROGRAM - 2019. április 25.

A kiégés (burnout) nemcsak a túlhajszolt menedzserek, a munkamániások betegsége, mindenkit fenyeget, aki munkáját és magánéletét huzamosan nem tudja összehangolni.

A kiégés lényege, hogy a megterhelések, stresszek nyomán fizikai, érzelmi, mentális kimerülés lép fel, ami reménytelenséggel, a célok, törekvések elvesztésével jár. Csökken az önértékelés, a munka eredményessége, nő a mások iránti negatív beállítódás.


A kiégés főleg azokat érinti, akik munkájuk révén közvetlenül kapcsolódnak más emberekhez. Az orvostól a pedagógusig, a vezető beosztásútól az ügyintézőig, a jogásztól a rendőrig széles skálán mozognak azok a szakmák, ahol minden nap emberekkel kell dolgozni, bánni, s amelyek művelőinél fennáll a kiégés veszélye.


Még a motivált személyiség is telítődik azokkal a problémákkal, amelyek folyamatosan rázúdulnak.


Miről lesz szó az eseményen?

A gyakorlatias készségfejlesztő foglalkozáson beazonosítjuk a kiégés tüneteit, feltárulnak az okok, és utánajárunk annak, hogy hogyan előzhetjük meg oldhatjuk fel ezt az állapotot.


A programot Schonerné Emődi Edit HR vezető tartja.

Edit nyolctól négyig multi környezetben, HR-vezetőként egyengeti kollégái életpályáját, utána pedig business & life coachként dolgozik egyéni ügyfelekkel és csoportokkal.


Helyszín: Veyron Ebédlő és Rendezvényház

Időponot: 2019. április 25., csütörtök, 17:00–19:30


Szervező: Család és KarrierPONT, Kecskemét, Reile G. u. 22.

E-mail: csak.kecskemet@gmail.com

Telefon: 06 76 737 193


A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!


Regisztráció itt: http://dwurl.hu/HVjZNP


A Család és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

Széchenyi 2020
bottom of page