top of page
  • AIPA

Kiégés helyett éld meg az életed!

2021. február 26., péntek, 16:00–18:00

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Kecskemét, Árpád krt. 4.

Vajon mi köze a borítófotón látható pirítósoknak a kiégéshez?


Jó hangulatú, gyakorlatias workshopunkon kiderül!


A kiégés megelőzése nem úri huncutság! Tudtad, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is felvette a betegségek listájára a munkahelyi kiégést❓ 🤔


Először menedzserbetegségnek titulálták a burn out szindrómát, de tulajdonképpen mindenkit érint, aki emberekkel dolgozik. 👩‍🦳👩‍🎓👩‍🎤👮‍♂️ Veszélyeztetettek többek között a pedagógusok, az egészségügyi dolgozók, a szociális ellátórendszer működtetői, az értékesítők és az ügyfélszolgálatosok is.


❗️ De óriási tévhit, hogy csak a munkánkban jelentkezhet: bármely szerepünkben kiéghetünk feleségként, édesanyaként, nagymamaként és barátként úgyszintén, és akkor is, ha munkánkat és magánéletünket huzamosan nem tudjuk összehangolni.Egy darabig működik, hogy a fokozott erőfeszítések idején a tartalékokból élünk. De aztán jönnek a tünetek:


• fizikai, érzelmi, mentális kimerülés

• célok elvesztése

• csökkent önértékelés

• negatív beállítódás

• a munka eredményességének csökkenése


Trénerünk, Schonerné Emődi Edit vezetésével a foglalkozáson az esetfeldolgozás módszerével

✅ beazonosítjuk a kiégés tüneteit,

✅ feltárjuk a kiváltó okokat,

✅ utánajárunk, hogyan előzhetjük meg a kiégést,

✅ és hogyan oldhatjuk fel ezt az állapotot.


Schonerné Emődi Edit HR vezetőként, illetve business és life coach-ként dolgozik: 8-tól 4-ig kollégái életpályáját segíti egy multinacionális cégnél, szabadidejében pedig egyéni és csoportos formában támogatja a hozzá fordulókat a lelki jólét és tudatosság kialakításában.


Részvételi díj: INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre❗Szervező: Család- és KarrierPONT, Kecskemét, Reile G. u. 22.

E-mail: csak.kecskemet@gmail.com

Telefon: 06 76 737 193


A Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

Comments


Commenting has been turned off.
Széchenyi 2020
bottom of page