top of page
  • AIPA

Segítség minden téren, már nem kell behúznunk a kéziféket!

Frissítve: 2018. dec. 19.

Bizony nagyon nagy szükség van nekünk nőknek ilyen támogató segítségre, mert nem szükségszerű már, hogy mi nők behúzzuk a kéziféket és adjuk át a helyet a másik nemnek! Család és karrier? Sokszor csak legyintünk, vagy azt mondjuk: dehogyis, nekem ez nem menne! De bizony, menni fog, ha kell segítséggel, de menni fog!  És most szerencsések vagyunk, mert minden segítséget megkaphatunk hozzá Kecskeméten.

A Kecskeméten, a Reile Géza utca 22. szám alatt működő Család és Karrierpont széleskörű segítséget nyújt minden korosztálynak. Legyen szó akár a fiatal hölgyek pályaválasztásáról, vagy szülés utáni visszatérésről a munka világába, mindenki megtalálhatja a számára hasznos lehetőségeket, hogy könnyebben vegye az elé gördülő akadályokat.

A karrierrel kapcsolatos tanácsadások mellett természetesen rengeteg, a civil életben hasznos ingyenes szolgáltatásokkal, információkkal is kiszolgálják az érdeklődőket.  Ilyenek például az egészséges táplálkozással, gyerekneveléssel kapcsolatos foglalkozások, előadások, amelyekre rendre óriási érdeklődés mutatkozik, így érdemes folyamatosan figyelni a Család és Karrierpont hivatalos Facebook oldalát, hogy ne csússzunk le az izgalmas és egyben hasznos programokról.

December 11-én önéletrajzzal kapcsolat fortélyokat lehetett ellesni Schonerné Emődi Edit HR-vezetőtől. Néhány nap múlva a kiégés elleni tippek, trükkök kerülnek terítékre.

A nem Kecskeméten élő járási lakosoknak is kínál lehetőségeket a projekt, hiszen hamarosan Ballószögön és Lajosmizsén is találkozhatnak a Család és Karrierpont szakembereivel, ahol alkalom nyílik megismerkedni, beszélgetni velük, illeltve tanácsadást igénybe venni tőlük.

A projekt keretében a közeljövőben sokszínű programok, workshopok, tréningek kerülnek megrendezésre, ezért azt javasoljuk, hogy minél többen lájkolják Facebook oldalukat, de igyekszünk mi is időben tájékoztatni az „imami” olvasóit minden fontos mozzanatról!

 

Forrás:

http://kecskemet.imami.hu/helyi-hirek/csalad-es-karrierpont-kecskemeten-segitseg-minden-teren-mar-nem-kell-behuznunk-kezifeket?fbclid=IwAR2vEdHWQGKqZs2So-1BURpW6WFiBlmhlZIr86diMvI-1G8SVWvGQeM8IMk

Széchenyi 2020
bottom of page