top of page
AIPA

Házisárkány vs. házitündér

2. felvonás – 2020. 04. 06., hétfő, 14:30


A Család és KarrierPONT pszichológusa, Leskovics-Ortelli Andrea 3 gyermekes anyaként ismeri a házisárkány vs. házitündér harc minden csínját-bínját, és nem fél megosztani veletek tippjeit, fortélyait az összezártság kezeléséhez másod ízben sem.


Regisztráció itt azoknak, akik az első felvonás alkalmával nem regisztráltak.


A 2. felvonás témái:

– Kommunikáció a párkapcsolatban

– Valóban azért eszel, mert éhes vagy?


Ezúttal egy ZOOM csoportban találkozhattok Andreával és egymással.

Az első kb. 30 percben a köszönés, bejelentkezést követően a résztvevők mikrofonjai némítva lesznek, közben a CHAT funkción keresztül írásban lehet kérdezni az egyes részek kapcsán, amiket Andrea igyekszik ott élőben megválaszolni. Ha ez megtörtént, lehet majd szóban is kérdezni, beszélgetni, kérjük, hogy ez idő alatt te magad némítsd a mikrofonod (bal alsó sarokban) és ha kérdésed van, mondani szeretnél valamit vagy Andi tőled kérdez, akkor kapcsold be a mikrofont és hallani fogjuk, amit mondasz. Erre a sokfelől beszűrődő háttérzajok miatt lesz szükség.


Április 6-án hétfőn 14.30-kor kezdődik az élő videó a csoportban, azonban érdemes pár perccel a közvetítés előtt belépni a csoportba, valamint már most letölteni a ZOOM alkalmazást a számítógépre vagy arra az eszközre, ahonnan csatlakozni szeretnél:


Mennyi ideig tart a program?

A program kb. 50-60 perc.


A ZOOM csoporthoz egy linken keresztül tudsz majd kapcsolódni, amit e-mailben küldünk el számodra legkésőbb 2020. 04. 06. hétfő 13:00h-ig.


Család és KarrierPONT Kecskemét

تعليقات


تم إيقاف التعليق.
Széchenyi 2020
bottom of page