top of page
  • AIPA

E-learning tananyagok

Elérhető honlapunkon a legújabb e-learning tananyagunk, így jelenleg 3 különböző területen is igyekszünk elősegíteni a megszokottól eltérő foglalkoztatási formák népszerűsítését.

A projekt keretén belül kifejlesztett tananyagok a következők:


1. Vállalkozóvá válást elősegítő ismertek elsajátítása

Ha saját vállalkozás indítását fontolgatod, vagy akár már el is indítottál egyet, akkor számodra is hasznos lehet a Vállalkozóvá válást elősegítő ismertek elsajátítása című, háromrészes online tananyagunk, melyet előzetes regisztrációt követően ingyenesen megtekinthetsz.


2. Munkáltatók képzése

Munkáltatóként érdekes lehet számodra a családbarát szervezet és munkahely kialakítását segítő eszközök, valamint a különféle atipikus foglalkoztatási formák megismerése. A munkáltatók érzékenyítése és eszközök bemutatása a családbarát vállalati kultúra valamint működés megteremtésének támogatására című egyrészes online tananyagunk ebben nyújt segítséget.


3. Home office alkalmazását elősegítő ismertek elsajátítása

Munkaadóknak és munkavállalóknak készült, a home office alkalmazását elősegítő ismeretek elsajátítása című, ingyenesen elvégezhető háromrészes online tananyagunk elérhető, mely hasznos segítséget nyújt az atipikus foglalkoztatással kapcsolatos ismeretek megszerzéséhez.

 

A tananyagok a nokcsaladmunka.hu "E-LEARNING Ismeretterjesztő tananyagok" pontban érhetők el.

Széchenyi 2020
bottom of page