top of page
  • AIPA

Egészséges étel, egészséges élet – Szemléletformáló főzőprogramot rendez a Család és KarrierPONT

Frissítve: 2018. dec. 19.

Egészséges étel, egészséges élet címmel szemléletformáló programra várják a kisgyermekes családokat a kecskeméti Család és KarrierPONT munkatársai 2018. december 4-én, kedden 10 órára, a Serfőző utcai Bodzakert Főzőiskola és Rendezvényházba.

Az interaktív délelőtt során ismert ételek - fasírt, keksz és torta - készülnek, de nem a már megszokott alapanyagokból. A sütés és főzés folyamatait pedig egészen közelről, a konyhapult mellől nézhetik az érdeklődő szülők, miközben Tibay Rózsa dietetikust faggathatják az egészséges hozzávalókról, étkezési szokásokról vagy éppen ételérzékenységről.

A rendezvény háziasszonya, a Bodzakert tulajdonosa és üzemeltetője Fövényesi Mirjam lesz.

 

A rendezvényről készült videó:


A kecskeméti Család és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 - 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

A programot az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és konzorciumi partnere a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület valósítja meg.

 

Forrás:

https://keol.hu/kecskemet-bacs/egeszseges-etel-egeszseges-elet--szemleletformalo-fozoprogramot-rendez-a-csalad-es-karrierpont

Széchenyi 2020
bottom of page