top of page
  • AIPA

Akár hiszed, akár nem, képes vagy rá!

2020. október 21., szerda, 16:30–18:30

Nagyanyáink Sütödéje

Kecskemét, Rákóczi út 4.

Az egészséges önbizalom olyan terület, melyre érdemes figyelmet szentelni mind a karrier mind a magánélet területén. A nőkkel szembeni társadalmi és gazdasági sztereotípiák lebontása fontos feladatunk, ennek során szakember vezetésével a résztvevők esetpéldák bemutatásán keresztül eszközöket, tippeket, megoldásokat kapnak a kezükbe, melyekkel a hiedelmeik, tévhiteik hatásait sikerül átkeretezni, erőforrássá alakítani.


A foglalkozást Agócs Andrea vezeti, aki megoldás- és lehetőségfókuszú, mentálhigiénés szemléletű segítő szakember, gyermekpszichodráma vezető, Kids' Skills tréner. 16 éve dolgozik gyermekekkel és felnőttekkel, egyéni, kis- és nagycsoportos keretek között egyaránt .


Andi ajánlója:

"Csodálatos ajándék nőnek lenni. Van, amikor ennek áldásait érezzük, tapasztaljuk, van mikor nem. A magánélet és a munka, karrier területén is lehetnek még perspektívák, hogy női mivoltunk méltóságát, teremtő erejét méginkább felfedezzük. Erre a kalandra hívom az érdeklődőket azzal a reménnyel, hogy igazán hasznos impulzusokat tudunk adni önmagunk és egymás számára."


A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre❗



Helyszín: Nagyanyáink sütödéje különterme 6000 Kecskemét, Rákóczi út 4.


Szervező: Család- és KarrierPONT Kecskemét

E-mail: csak.kecskemet@gmail.com


A Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

Széchenyi 2020
bottom of page