top of page
  • AIPA

A kis nasiktól a nagy családi étkezésekig II. – Születésünnep

2020. május 11., hétfő 13:00-14:00

Online (facebook live)

A kis nasiktól a nagy családi étkezésekig címmel a kecskeméti Család és KarrierPONT szervezésében online kétalkalmas kiscsoportos foglalkozásra várunk benneteket!


Leskovics-Ortelli Andrea pszichológus egyik szakterülete az evés, vagyis a jól(l)evés. Számos túlevőnek segített már rálátnia, hogy mi lehet a pluszban elfogyasztott falatok oka. Tulajdonképpen Andi egy oknyomozó és kérdéseivel, módszereivel rávilágít azokra a helyekre, ahol könnyű elbukni. Segít felkutatni azokat a pontokat a múltadban, ahol kialakultak rossz evési szokásaid, és ezzel segíthet abban is, hogy megszakítva ezt a láncot, a gyermekeidnél már ne alakuljanak ki ezek a szokások.


Ebben az órában végig vesszük a nasitól, jutalomfalatoktól, a közös étkezési szabályokig mindazokat, amikre érdemes tudatosan ránézni, ha egészséges étkezési szokásokat szeretnénk önmagunknak és a családunknak is.


Díjmentes online részvételi lehetőséget biztosítunk mindenkinek, aki előzetesen regisztrál itt: https://www.nokcsaladmunka.hu/event-details/a-kis-nasiktol-a-nagy-csaladi-etkezesekig-ii


Helyszín: Online – FB live a Család és KarrerPONT oldalán


Időpont: 2020. május 11., hétfő 13:00-14:00


Amennyiben későbbi időpontban szeretnéd megnézni, lehetőséged van jelölni a jelentkezési lapon!


Szeretettel várjuk a leendő és már gyakorló szülők, nagyszülők jelentkezését!


Kecskeméti CSAKPONT csapata

Széchenyi 2020
bottom of page