top of page
  • AIPA

Nő és Karrier 2 in 1 – ONLINE

Öltözködési és stílustanácsadási workshop

2020. április 23., csütörtök, 13:00–14:00 Online (Zoom)A kiscsoportos készségfejlesztő foglalkozáson egyebek mellett segítséget kapunk abban, hogy:


  • milyen darabokból álljon a kapszula gardrób,

  • hogyan tegyünk valamit modernné, elegánssá, sportossá,

  • hogyan érdemes megválasztani a kiegészítőket,

  • mi az az 5 dolog, ami mindig legyen nálunk, ha stílusosan akarunk megjelenni,

  • milyen alkathoz és milyen életkorhoz milyen szabású, anyagú és hosszúságú ruhák előnyösek.


Előadónk: Pázmány Patrícia stílustanácsadó Patrícia kiváló szakmai tudással, és kedvességgel lesz a résztvevők öltöztetőnője legyen szó elegáns, munkahelyi vagy hétköznapi csinos ruhatárról.


 

IDŐPONT: 2020. április 23., csütörtök, 13:00–14:00

Ha részt szeretnél venni, de nem felel meg ez az időpont kérünk, hogy a Facebook eseménynél a BESZÉLGETÉS fül alatt szavazz másik időpontra vagy javasolj egyet!

Köszönjük!

HELYSZÍN: Online (Zoom)

Egy e-mailben fogod megkapni kezdés előtt 15 perccel a bejelentkezéshez szükséges linket. A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, regisztrálj itt: https://tinyurl.hu/NjSZ/ A díjmentes részvétel azt jelenti, hogy nem kell fizetned a részvételért, mert a költségeit pályázatból finanszírozzuk.

Szeretettel vár a kecskeméti Család és KarrierPONT csapata!

 

A program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület konzorciumi partnerek irányításával.

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
Széchenyi 2020
bottom of page