top of page
  • AIPA

Hello kudarc - kösz, jól vagyok!

2019. október 18., péntek, 17:00–19:30

Veyron Ebédlő és Rendezvényház

Kecskemét, Horog u. 9.

„Jó a siker, de tanítani csak a bukás képes.” 🤔

(Oszkó Péter)


kudarc (főnév) 😱

1. Sikertelenség ténye, állapota, amikor nem győzünk vagy nem érjük el azt, amit szerettünk volna; megvalósítandó cél, elérendő állapot, eredmény elmaradása; harc, háború, játék elvesztése.


Mit élhetünk meg kudarcként a karrierünkben?

  • munkahelyi elbocsátás

  • anyagi és erkölcsi megbecsülés hiánya

  • elhúzódó álláskeresés

  • előléptetés hiánya


A világ tele van inspiráló sikersztorikkal, de csak azok ütnek igazán nagyot, ✌️ amelyek nem mismásolják el a buktatókat, kudarcokat, hanem megtanítanak arra, hogy hogyan legyél jobb. A kudarc csupán egy ideiglenes megálló, egy kis megtorpanás a siker előtt, amit nem kell szégyellned.


💡💡💡 „Sosem hibáztam – jelentette ki Thomas Edison –, csak találtam tízezer eljárást, ami nem működött.” - mondta a világhírű feltaláló, számos forradalmi találmány kiötlője.


Pedig a legtöbben rettegnek a kudarctól, és amikor bekövetkezik a sikertelenség ténye, rájönnek, hogy nem is olyan borzalmas: túl lehet élni, 💪 fel lehet állni belőle.


Kiscsoportos készségfejlesztő foglalkozásunkon Adamik Zsanett


✅ kudarckezelési technikákkal vértezi fel a résztvevőket:

✅ megvizsgáljuk az életvonalunkat,

✅ feltérképezzük a karrierhorgonyokat,

✅ és előkerülnek az ún. OH kártyák is a gyakorlatias és élmény alapú workshopon.


Zsanett segítő szakemberként dolgozik, egyéni és csoportos önismeret-fejlesztő foglalkozásokat tart elsősorban kudarc témakörében. Hitvallása szerint senkinek sincsen eredendően jó vagy rossz oldala, mindannyian valamilyenek vagyunk, a különbség csupán annyi, hogy mennyire látunk rá a önmagunkra.


Részvételi díj: INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre❗Szervező: Család- és KarrierPONT, Kecskemét, Reile G. u. 22.

E-mail: csak.kecskemet@gmail.com

Telefon: 06 76 737 193


A Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

Comments


Commenting has been turned off.
Széchenyi 2020
bottom of page